PRINTTIMEDIA

Perinteinen printtimedia

Käyntikortti on kustannustehokas tapa muistuttaa yrityksesi tarjonnasta asiakkaasi pöydällä, taskussa jne. Se on yrityksen esittelemiseksi tärkeä väline. Yhtä tärkeä on erillaiset esitteet ja lomakkeet.

Kauttamme saat graafisen suunnittelun sekä painotuotteet toimitettuna. Verkkokaupan kautta on tilattavissa valmiisiin pohjiin toteutettuja käyntikortteja esitteitä. Tutustu alta vaihtoehtoihin.  Mahdollisuus myös täysin kustomoituun käyntikorttiin ja esitteisiin  PYYDÄ TARJOUS.

Etkö löytänyt mielestäsi tai sinulla on kysyttävää

Ota meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella. Kirjoita asiasi viesti kentään ja lähetä tiedot meille.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS

Y-tunnus: 1821078-6 | Ruotsinpiha, 01520 Vantaa | Copyright – Nikinet

Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa. Verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi avataan tämänhetkisen tiedon mukaan 15.2.2016: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).