LOGO JA TUNNUKSEN SUUNNITTELU

Logo edustaa yritystäsi

Logon tehtävä on edustaa yritystäsi. Sen tulee olla yksilöllinen, jotta yrityksesi erottuu kilpailjoista. Tarjoamme edullisemman vaihtoehdon valmiiksi suunnitelluista logoista kustomoituna yrityksesi väreillä ja nimellä sekä toisena vaihtoehtona suunnittelemme toivomustesi pohjalta haluamasi logon. Vaihtoehtoja tehdään 3-5, joista sitten valitset mieluisimman version.

Suunnittelemamme logot ovat erilaisissa käyttötarkoituksissa toimivia mm. nettisivuilla, käyntikorteissa, tekstiileissä, teippauksissa. Teemme logosta sekä mustavalkoisen, että värillisen molemmissa tarjoamissamme tuotteissa.

Uudistamme myös jo olemassa olevan logosi nykyaikaisemmaksi niin tahtoessasi. Valitse tällöin Kustomoidut logot -tuote.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS

Y-tunnus: 1821078-6 | Ruotsinpiha, 01520 Vantaa | Copyright – Nikinet

Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa. Verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi avataan tämänhetkisen tiedon mukaan 15.2.2016: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).