KÄYNTIKORTIT

Valitse alta mieleisesi käyntikorttipohja

 Käyntikortti on kustannustehokas tapa muistuttaa yrityksesi tarjonnasta asiakkaasi pöydällä, taskussa jne. Se on yrityksen esittelemiseksi tärkeä väline.

Tarjoamme edullisen vaihtoehdon, jossa valitaan valmispohjista mieluinen ja se kustomoidaan asiakkaan tiedoilla, väreillä ja logolla. Valitse alta mieluisin vaihtoehto ja siirry ostoksille. Näet kuvan suurempana klikkaamalla sitä.

Mahdollisuus myös täysin kustomoituun käyntikorttiin halutessasi PYYDÄ TARJOUS

PYSTY

1.

VAAKA

1.

KAKSIPUOLINEN

PYSTY

PYSTY

2.

VAAKA

2.

KAKSIPUOLINEN

Vaaka

PYSTY

3.

VAAKA

3.

Etkö löytänyt mielestäsi tai sinulla on kysyttävää

Ota meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella. Kirjoita asiasi viesti kentään ja lähetä tiedot meille.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS

Y-tunnus: 1821078-6 | Ruotsinpiha, 01520 Vantaa | Copyright – Nikinet

Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa. Verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi avataan tämänhetkisen tiedon mukaan 15.2.2016: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).